Posts From december, 2017

Inbjudan Dyk-Leif 2018

Inbjudan Dyk-Leif 2018
Vi planerar en långweekend hos Dyk-Leif sista helgen i augusti.

Tyvärr fick vi på grund av tillgång på tider justera Västkustenresan lite frammåt i tiden och Rödahavsresan lite bakåt, därför hamnar de ganska nära varandra. Vi beslutade dock att gå ut med båda då många var intresserade i medlemsenkäten och västkusten kan vara ett alternativ för de som inte vill åka till Röda havet.

Hos Dyk-Leif är dykningen bekväm, dykning från båt, boende, mat (frukost, lunch, fika och middag) och luftfyllning ingår i priset. Nitrox och syrgas finns mot avgift. 

Nivån på dykningen kan anpassas från lätt, till att passa nybörjaren, till mer avancerad för den mer rutinerade. Djupet kan bli uppemot 40 meter, men många tycker att dykningen är finast mellan 10-20 meter. Med det sagt bör man ha dykt en del innan för att det ska bli roligt. Man ska vara bekväm med att ta på utrustning i trängseln på en båt, ha bra koll på sin avvägning och sin utrustning.

10 platser för SSDK finns reserverade fram till 2018-01-15, då vi måste betala anmälningsavgift för att behålla våra platser. Det var redan mycket uppbokat på sensommaren, då dykningen är bra. Anmälan är öppen även utanför klubben, men blir vi många har medlemmar från SSDK förtur till de reserverade platserna. Totalt finns 24 platser. Kommer vi 12 personer betalar vi för 10.

Mer information och detaljer om anmälan finns här.

Liveaboard med SSDK i Röda Havet

Liveaboard med SSDK i Röda Havet

Liveaboard med SSDK i Röda Havet

Den 13:e september 2018 är det dags att sätta sig på direktflyget till Hurghada, ta transfern till Port Ghalib och hoppa på den lyxiga M/Y Grand Sea Serpent för en underbar vecka på Röda Havet! Du ska väl med?!

Båten är bokad och fram till söndagen den 10/12 kommer enbart klubbens medlemmar att få anmäla sig. Efter det är alla klubbmedlemmars vänner välkomna att anmäla sig. Skulle vi inte ha fyllt båten innan den 1:e Februari kommer researrangören att börja marknadsföra resterande platser.

M/Y Grand Sea Serpent har plats för 24 dykare. Vi fyller på efter hand och som vanligt; först till kvarn.

Länkar:
Reseinformation PDF
Information och bilder Grand Sea Serpent
Information för rutten Deep south st.John's

Anmälan och frågor görs till någon av följande:
Kalle Melin, 0704-176 582 - karl.melin@gmail.com
Jerry Nilsson 0703 426 787 jerrynilsson1963@gmail.com