Inbjudan Dyk-Leif 2018

Inbjudan Dyk-Leif 2018
Vi planerar en långweekend hos Dyk-Leif sista helgen i augusti.

Tyvärr fick vi på grund av tillgång på tider justera Västkustenresan lite frammåt i tiden och Rödahavsresan lite bakåt, därför hamnar de ganska nära varandra. Vi beslutade dock att gå ut med båda då många var intresserade i medlemsenkäten och västkusten kan vara ett alternativ för de som inte vill åka till Röda havet.

Hos Dyk-Leif är dykningen bekväm, dykning från båt, boende, mat (frukost, lunch, fika och middag) och luftfyllning ingår i priset. Nitrox och syrgas finns mot avgift. 

Nivån på dykningen kan anpassas från lätt, till att passa nybörjaren, till mer avancerad för den mer rutinerade. Djupet kan bli uppemot 40 meter, men många tycker att dykningen är finast mellan 10-20 meter. Med det sagt bör man ha dykt en del innan för att det ska bli roligt. Man ska vara bekväm med att ta på utrustning i trängseln på en båt, ha bra koll på sin avvägning och sin utrustning.

10 platser för SSDK finns reserverade fram till 2018-01-15, då vi måste betala anmälningsavgift för att behålla våra platser. Det var redan mycket uppbokat på sensommaren, då dykningen är bra. Anmälan är öppen även utanför klubben, men blir vi många har medlemmar från SSDK förtur till de reserverade platserna. Totalt finns 24 platser. Kommer vi 12 personer betalar vi för 10.

Mer information och detaljer om anmälan finns här.

Comments

Comments are closed on this post.