Workshop Utrustning - 2023-12-02

11:00
16:00

Workshop om dykutrustning

Lördagen den 2:a december kommer vi köra en workshop om dykutrustning. Detta vill du inte missa!

Pelle, som tidigare arbetade på Dyk Ett i Sölvesborg, har ett stort intresse av utrustning och har samlat på sig dels mycket erfarenhet men också mycket utrustning. Pelle kommer visa olika typ av utrustning ta isär regulatorer och gå igenom hur de fungerar samt prata lite om skillnad på olika typer av regulatorer. Eventuellt kommer vi även titta på annan typ av utrustning som inflator och torrdräktsventiler.

Vi ställer oss frågor som, behöver man den senaste regulatorn från det hetaste märket, eller kan man hitta en bra begagnad av äldre modell?

Det är alltså ingen service-kurs, utan en workshop för de som är intresserade av hur vår utrustning fugerar, lite tips på hur man sköter sin utrustning för att hålla den i bra skick och vad man kan göra själv.

Pelle kommer att inleda med lite anförande och demonstration, men vi hoppas på mycker frågor och diskussion och att vi tillsammans fyller dagen med ett bra innehåll.

Klubben bjuder på fika. Eventuellt kan vi göra en matbeställning till självkostnadspris om intresse finns. Vi tänkte att vi avslutar lagom så att vi som vill kan gå bort till badhuset och fortsätta umgås där. Förhoppningsvis är Väggabadet igång igen tills dess.

När: Lördagen den 2:a december klockan 11:00 - (ca) 16:00
Var: Bryggföreningens lokal i Svanevik

En brasklapp. På grund av Pelles arbetssituation, kan vi behöva ställa in med någon veckas varsel.

Anmälan är obligatorisk! Anmäl dig senast 30/11 till:
ordforande@ssdk-karlshamn.se