Badhuset stängt 2:a oktober

Badhuset är stängt den 2: oktober på grund av simtävling.

Du kan alltid se aktuella tider i badhuset samt undantag till ordinarie tider här.

Badhuset öppnar!

Badhuset öppnar!
Äntligen drar Fridykning och UV-Rugby igång igen.

Vi har samma tider i Badhuset som tidigare, Måndagar och Lördagar.

Resultat medlemsundersökning 2021

Tack alla ni som har valt att svara på medlemsundersökningen. Vi har fått in 22 svar, vilken har varit värdefullt för att hjälpa oss att planera verksamheten det kommande året. Resultatet på undersökningen finner ni på här.

Redaktionsgrupp SSDF ny tidning

Tycker du om att läsa om sportdykning, fridykning, UV-fotografering, undervattensrugby och allt annat trevligt som finns inom dykva¨rlden? Vill du vara med och ta fram SSDF:s framtida publikation?

På förbundsmötet röstade en majoritet av föreningarna på att Sportdykaren inte längre skulle ges ut i sin påkostade form. Därför söker förbundet nu dig som vill vara med och ta fram ett modernt, tilltalande och informativt alternativ till den tryckta tidningen. Ett alternativ som speglar det som händer i förbundet, föreningarna och dykvärlden.

Vill du vara en stor eller liten kugge i ett gäng med brinnande intresse som tillsammans tar fram något fint för alla medlemmar i förbundet? Har du erfarenhet av grafisk layout? Tycker du om att skriva texter eller ta bilder? Är du van vid att arbeta redaktionellt? Vill du komma med bra idéer och uppslag? Är du duktig på kommunikation? Tror du att du kan bidra med något annat? Känner du att du saknar tidigare erfarenhet, men vill ändå hjälpa till? Vi börjar från grunden och ingen insats är för liten!

Vill du vara med? Hör av dig till info@ssdf.se. Vi ser fram emot ditt svar!

Betala medlemsavgift snarast

Viktigt! För att har rösträtt på årsmötet ska medlemsavgiften för 2021 vara betald senast två månader innan mötet. Årsmötet äger som vanligt rum mitten-slutet av mars månad. Det är alltså hög tid att betala in nu. Medlemmar som inte har betalt medlemsavgift vid utgången av januari kommer att avföras som medlemmar, men vi ser naturligtvis helst att ni stannar kvar i föreningen och dyker med oss under 2021 också! Separat kallelse till årsmötet kommer inom kort.

Dags att betala medlemsavgiften

Det är dags att betala medlemsavgiften för 2021.

Alla medlemmar ska ha fått ett mail med instruktioner för inbetalning samt avgifter.

Har ni inte fått mailet, så hör av er till kassören, kassor@ssdk-karlshamn.se

Information från styrelsen är ute

Information från styrelsen är ute
Alla medlemmar som har en korrekt registrerad e-post ska nu ha fått ett medlemsutskick med information från styrelsen.

Har du inte fått något mail, kolla för säkerhets skull i skräppostfiltret. Ligger inget där så saknar vi kanske din e-postadress. Kontakta i så fall styrelsen. Kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Information angående Covid-19

Information angående Covid-19

Som de flesta säkert vet har region Blekinge gått ut med skärpta regionala regler för hur vi ska förhålla oss till Covid-19.

Detaljer finns här:
https://regionblekinge.se/om-webbplatsen/nyheter/nyheter-och-pressmeddelande/2020-11-10-skarpta-regionala-rad-om-covid-19-i-blekinge.html

Styrelsen har beslutat följande.
- Vi ställer in all verksamher i Väggabadet, fridykning, UV-rugby och apparatdykning.
- Vi ställer in planerade Klubbdyk.
- Ovanstående gäller till och med 30:e november men kan komma att förlängas.

Badhuset har även kontaktat oss under dagen och meddelat att de avbokar all verksamhet för föreningar vars medlemmar är över 15 år. Vi har alltså inte längre våra tider i badhuset.

Vi hoppas att smittspridningen ska avta så fort som möjligt så att vi kan återuppta våra aktiviteter. Sköt om er!

SSDK på Divers Night

SSDK på Divers Night

Givetvis kommer SSDK även i år vara med på Divers Night! Divers Night är en är ett tillfälle varje år då man dyker vid samma klockslag över hela världen (lokal tid). Tiden baseras på årtalet och anger när man ska vara i vattnet och börja dyket, i år 20:20. Du kan läsa mer om Divers Night här:
https://diversnight.com/home/about

Mattias P och Hebbe ansvarar för arrangemanget. I år har vi flyttat på oss lite då restaurangen där vi brukar hålla till har stängt. Vi kommer dyka i Svanevik, men Mattias och Hebbe har lovat att röra ihop Gulasch!

Då det är nattdyk behöver ni en bra lampa med er samt utbildningsnivå så att du är behörig för att göra nattdyk enligt den organisation du är utbildad av. Vi sätter ihop lämpliga dykpar på plats.

SSDK bjuder alla medlemmar (även icke dykande) med respektive på mat. Därför vill vi att du anmäler dig enligt nedan, ange hur många som kommer.

Detaljer:
Plats: Svaneviks hamn
Datum: 2020-11-07
Tid: Samling 19:00
Anmälan till: mattias.peratalo@yahoo.se
Anmälan senast: 2020-11-05