Start av vårterminen i badhuset

Observera att just nu har vi inte tid i badhuset. 

Vårterminen 2022 startar vecka 2, den 10:e januari då vi åter har våra ordinarie tider.

Badhuset stängt 2:a oktober

Badhuset är stängt den 2: oktober på grund av simtävling.

Du kan alltid se aktuella tider i badhuset samt undantag till ordinarie tider här.

Badhuset öppnar!

Badhuset öppnar!
Äntligen drar Fridykning och UV-Rugby igång igen.

Vi har samma tider i Badhuset som tidigare, Måndagar och Lördagar.

Resultat medlemsundersökning 2021

Tack alla ni som har valt att svara på medlemsundersökningen. Vi har fått in 22 svar, vilken har varit värdefullt för att hjälpa oss att planera verksamheten det kommande året. Resultatet på undersökningen finner ni på här.

Redaktionsgrupp SSDF ny tidning

Tycker du om att läsa om sportdykning, fridykning, UV-fotografering, undervattensrugby och allt annat trevligt som finns inom dykva¨rlden? Vill du vara med och ta fram SSDF:s framtida publikation?

På förbundsmötet röstade en majoritet av föreningarna på att Sportdykaren inte längre skulle ges ut i sin påkostade form. Därför söker förbundet nu dig som vill vara med och ta fram ett modernt, tilltalande och informativt alternativ till den tryckta tidningen. Ett alternativ som speglar det som händer i förbundet, föreningarna och dykvärlden.

Vill du vara en stor eller liten kugge i ett gäng med brinnande intresse som tillsammans tar fram något fint för alla medlemmar i förbundet? Har du erfarenhet av grafisk layout? Tycker du om att skriva texter eller ta bilder? Är du van vid att arbeta redaktionellt? Vill du komma med bra idéer och uppslag? Är du duktig på kommunikation? Tror du att du kan bidra med något annat? Känner du att du saknar tidigare erfarenhet, men vill ändå hjälpa till? Vi börjar från grunden och ingen insats är för liten!

Vill du vara med? Hör av dig till info@ssdf.se. Vi ser fram emot ditt svar!

Betala medlemsavgift snarast

Viktigt! För att har rösträtt på årsmötet ska medlemsavgiften för 2021 vara betald senast två månader innan mötet. Årsmötet äger som vanligt rum mitten-slutet av mars månad. Det är alltså hög tid att betala in nu. Medlemmar som inte har betalt medlemsavgift vid utgången av januari kommer att avföras som medlemmar, men vi ser naturligtvis helst att ni stannar kvar i föreningen och dyker med oss under 2021 också! Separat kallelse till årsmötet kommer inom kort.

Dags att betala medlemsavgiften

Det är dags att betala medlemsavgiften för 2021.

Alla medlemmar ska ha fått ett mail med instruktioner för inbetalning samt avgifter.

Har ni inte fått mailet, så hör av er till kassören, kassor@ssdk-karlshamn.se