Posts From januari, 2023

Pizza och klubbdyk

Pizza och klubbdyk

När väl nyår har passerat brukar tiden fram till högsäsong gå ganska snabbt och det börjar bli dags att fundera över vad vi vill med klubbdyken 2023. Vi tror att för att träffa så rätt som möjligt, försöker vi gör detta tillsammans! Klubben bjuder på pizza som vi beställer gemensamt och vi ser till att det finns dricka. Alla dykintresserade medlemmar är välkomna oavsett utbildningsnivå. Ju fler vi blir detsto roligare. Det finns inga krav på att vara utbildad dykledare, det räcker med att du tycker det är kul att dyka och vill dyka mycket 2023, kanske gillar pizza och vill träffa lite andra trevliga dykare.

Kanske finns det ett nytt ställde du tycker vi borde ha klubbdyk på, men vill inte stå ensam med att arrangera klubbdyket? Kanske vill du att vi ska göra någon speciell dykutflykt, eller rentav lite längre dykresa, men känner inte för att vara ensam "reseledare". Du vill kanske göra det där speciella båtdyket, men kan inte själv hantera båten? Du kanske är intresserad av marinarkeologi, marinbiologi eller vrakdykning och vill inviga någon annan i detta intresse?

Planen är att vi träffas, kör en liten kort genomgång av hur vi brukar tänka kring praktikaliteter vid klubbdyken, käkar lite och tillsammans tar fram en plan för vad vi ska göra för dyk i klubben under detta året. Det finns inga krav eller förpliktelser på att agera dykledare vid ett visst antal dyk eller liknande bara för att man kommer på denna träff. Det enda kravet är att du tar med dig ett glatt humör och lite roliga idéer!

Tid: Lördagen den 4:e februari klockan 11:00
Plats: Båtsällskapets lokal ("klubbstugan") i Svanevik
Anmälan till: ordforande@ssdk-karlshamn.se
Anmälan senast: 3:e februari.

Vi har ingen sluttid med räknar med att det kanske tar 2-3 timmar. Det ska alltså inte vara några problem att hinna till badhuset sen om det är någon som planerat att gå dit, eller om någon vill haka på och avsluta med lite simning och bastu.

Hoppas vi ses,
Styrelsen